in

Forbion celebrates success with oversubscribed closed-end investment fund

**De Gongceremonie voor de Succesvolle Vierde Forbion European Life Sciences Fondsgongslag**

Ontdek de opwindende update van Forbion, een toonaangevend Europees durfkapitaalbedrijf in de farmaceutische sector, geleid door Sander Slootweg, Managing Partner van Forbion. Het recente Forbion European life sciences fonds, ter waarde van maar liefst EUR 360 miljoen, was grotendeels overtekend. Dit fantastische succes markeerde de aanvang van een nieuwe fase waarin Forbion zich zal richten op het ondersteunen van ondernemingen die baanbrekende geneesmiddelen ontwikkelen voor patiënten met momenteel onbehandelbare of moeilijk behandelbare ziekten.

Middels de oprichting en financiering van ongeveer 15 veelbelovende ontwikkelbedrijven in de komende jaren, streeft Forbion ernaar om impactvolle oplossingen te bieden voor de medische uitdagingen van vandaag en morgen. Deze innovatieve ondernemingen worden uiteindelijk ofwel verkocht aan grote industriepartijen of naar de beurs gebracht, waardoor ze de kans krijgen om hun potentieel maximaal te benutten.

[Beursplein 5](https://www.beursplein5.nl/) werd het toneel van de gongceremonie ter ere van het succesvolle vierde Forbion European life sciences fondsgongslag. Deze speciale gebeurtenis symboliseert de voortdurende inzet van Forbion om bij te dragen aan innovatie in de farmaceutische sector en positieve verandering te brengen in de levens van patiënten wereldwijd.

Trek uw aandacht naar deze boeiende video en ontdek hoe Forbion zijn missie voortzet om de grenzen van wetenschap en geneeskunde te verleggen, terwijl ze investeren in de volgende generatie revolutionaire geneesmiddelen. Krijg een exclusief kijkje achter de schermen bij deze bijzondere gongceremonie en vier het succes met Forbion!

Keywords/Tags: Forbion, Forbion IV, Sander Slootweg, gongceremonie, beursgong, gongslag, beursopening, Beursplein 5, Damrak, AEX, [AEXnl](https://www.aex.nl/), [Euronext Amsterdam](https://www.euronext.com/nl), gong*, fonds, venture capital, farmaceutische sector, medicijnontwikkeling, investeringen, ondernemingen, innovatie, geneesmiddelen, patiënten, lotentoekomst, wetenschap, toekomst.

De gong wordt geluid door Sander Slootweg, Managing Partner van Forbion, een bekende venture capital firma in Europa met een focus op nieuwe medicijnontwikkeling.

Forbion viert succes van het vierde Forbion European life sciences fonds dat met EUR 360 miljoen grotendeels overtekend was. Met dit fonds gaat Forbion de komende jaren aan de slag. Het doel is om weer een 15-tal mooie ondernemingen, die geneesmiddelen ontwikkelen voor patiënten met ziekten die nu niet of slecht behandelbaar zijn, te bouwen en te financieren. Deze ontwikkelbedrijven worden uiteindelijk; ofwel verkocht aan de grote industriepartijen, of naar de beurs gebracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Webinar: DO.C.FA. – Organizing Properties into Ordinary Categories (A-B-C)

Experienced SEO and Premium Copywriter Forecasts the Recession: It Has Already Occurred