in

Gabriel Davidescu, UTI Construction and Facility Management, unveils all about Brașov Airport

[![DC News](https://example.com/dc-news-logo.png)](https://example.com/dc-news-tv)

# Gabriel Davidescu, Director General Adjunct UTI Construction and Facility Management – Interviu la DC News TV

![DC News TV](https://example.com/dc-news-tv-screenshot.png)

**Gabriel Davidescu**, Director General Adjunct la UTI Construction and Facility Management, este invitatul zilei la DC News TV și DC Business. Emisiunea va fi difuzată miercuri, 14 iunie, de la ora 17.00 simultan pe [Facebook](https://www.facebook.com/dcnews.ro) și [YouTube](https://www.youtube.com/dcnews).

În cadrul interviului, vom afla informații exclusive despre **Aeroportul Internațional Brașov**, care este primul construit de la zero în România în ultimii 50 de ani. Despre acest aeroport se vorbește de peste 10 ani, iar Gabriel Davidescu ne va dezvălui detalii importante. De asemenea, va fi prezentată informația că pe 15 iunie 2023 va avea loc aterizarea primei aeronave oficiale pe Aeroportul din Brașov, sub rezerva ca totul să fie pregătit corespunzător.

În timpul emisiunii, Gabriel Davidescu va detalia **experiența** **UTI Construction and Facility Management** în domeniul construcțiilor și facilităților aeroportuare.

Așadar, nu ratați această oportunitate de a afla informații deosebite despre Aeroportul Internațional Brașov și de a descoperi detaliile experienței UTI Construction and Facility Management. Stați cu noi și urmăriți emisiunea pe **YouTube** și **Facebook** – DC News TV, DC Business.

**Keywords/tags**: [vid_tags]

*Source: [DC News TV](https://www.dcnews.ro/gabriel-davidescu-director-general-adjunct-uti-construction-and-facility-management-interviu-la-dc-news-tv-pe-15-iunie-2023-aterizeaza-prima-aeronava-oficiala-pe-aeroportul-din-brasov-daca-totul-este-pregatit-vom-vedea-de-la-ora-17-00_888396.html)*

Gabriel Davidescu, Director General Adjunct UTI Construction and Facility Management, este invitatul zilei la DC News, DC News TV, DC Business
Emisiunea cu Gabriel Davidescu, Director General Adjunct UTI Construction and Facility Management, va fi difuzată miercuri, 14 iunie, de la ora 17.00  pe Facebook și Youtube.

Vom afla mai multe despre Aeroportul Internațional Brașov. Este primul construit de la zero în România, în ultimii 50 de ani. Despre un aeroport la Brașov se vorbește de peste 10 ani. Astăzi vom afla mai multe de la Gabriel Davidescu. Pe 15 iunie 2023 aterizează prima aeronavă oficială pe Aeroportul din Brașov. Dacă totul este pregătit, vom vedea de la ora 17.00.

Ce experiență are UTI Construction and Facility Management în zona de aeroporturi? Vom afla împreună de la ora 17.00. 

Stați cu noi! Emisiunea cu Gabriel Davidescu, Director General Adjunct UTI Construction and Facility Management, va fi pe Youtube și Facebook – DC News TV, DC Business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Investing with Passion: Insights from Chris Smith, Managing Partner of Playfair Capital

Dave Foreman Partners with Praetura Ventures