in

Analiza generalului Cătălin Tomescu privind situația de pe front, ACUM

## **Ben Hodges: Contraofensiva a început? Brigăzile de tancuri sunt așteptate**

În urma unei serii de lupte acerbe între forțele ucrainene și cele ruse, mai multe localități din Donețk și Zaporojie au fost eliberate. Cu toate acestea, armata rusă ar fi distrus încă un baraj, cu scopul de a încetini contraofensiva ucraineană.

În acest context, fostul comandant al forțelor americane din Europa, Ben Hodges, ne dezvăluie propriile sale opinii și ipoteze cu privire la evoluția situației conflictuale din Ucraina. Una dintre întrebările sale cheie este: “A început contraofensiva?” Și, evident, următoarea întrebare care vine pe urmă este: “Brigăzile de tancuri sunt așteptate?”

Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări și pentru a urmări analizele oferite de Ben Hodges, urmăriți canalul nostru de social television, Aleph News. Conținutul nostru, dedicat spectatorului smart, educat și suficient de informat, relevă cele mai recente știri și analize din sfera intereselor acestui target.

Rețineți că puteți găsi și alte informații interesante, alături de cele prezentate în acest videoclip, pe site-ul nostru: www.alephnews.ro.

Abonați-vă la canalul Aleph News pentru a rămâne la curent cu cele mai recente știri și analize. Ne puteți găsi și pe rețelele de socializare Instagram (@alephnews) și Facebook (Aleph News).

Tags: #alephnews #rusiaucraina #rusia #razboiucraina #razboi #stiriucraina #razboirusiaucraina #prigozhin #putin #zelensky #counteroffensive #counterstrike #tanks

*Sursă: https://www.youtube.com/watch?v=2dVDliVnMlQ*

➥ Ben Hodges: Credeți că a început contraofensiva? Așteptați brigăzile de tancuri
➥ Forțele ucrainene au eliberat mai multe localități din Donețk și Zaporojie
➥ Armata rusă ar fi distrus încă un baraj pentru a încetini contraofensiva ucraineană
————————————————————————————————————————–
➥ Ne găseşti pe www.alephnews.ro

➥ Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph. Aleph News este dedicat spectatorului smart, educat și suficient material. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target. Programele de știri și de analiză sunt create după obiceiurile de consum ale Smartului.

➥ Abonează-te la canalul Aleph News aici https://bit.ly/2YRgJuw

➥ Ne găsești și aici:

Instagram https://www.instagram.com/alephnews/
Facebook https://www.facebook.com/alephnews

#alephnews #rusiaucraina #rusia #razboiucraina #razboi #stiriucraina #razboirusiaucraina #prigozhin #putin #zelensky #counteroffensive #counterstrike #tanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

16 Comments

  1. Dumnezeu este iubirea, doar că oamenii fac lucrurile rele și îl învinovățesc pe EL. Noi întotdeauna învinovățim pe alți pentru greșelile noastre. Noi niciodată nu vrem sa fim responsabili pentru greșelile noastre, si cu toate astea, fiul lui Dumnezeu a renunțat la puterile lui doar ca sa vina pe acest pământ și sa îmbrace un trup muritor și păcătos ca al nostru și sa îl pună pe cruce, sa se sacrifice pentru noi oamenii, sa plătească EL pentru Greșelile noastre. A murit pentru noi, pentru niște ființe pline de urâciuni și răutăți. Dumnezeu i-a acceptat sacrificiul și la înviat din morți a 3-a zi. De atunci, oricine renunța la el și crede in Domnul Iisus Hristos, va fi iertat și schimbat, Născut din nou. Cine crede in Domnul Iisus Hristos cu toată inima lui, ca și cum ar crede in el însuși, acel om va avea spiritul lui Dumnezeu in el. Sa nu uiți niciodată ca este cineva sus in ceruri ce te va accepta cu brațele deschise indiferent de ceea ce faci și ești. Trebuie doar sa recunoști ca ai nevoie de ajutor și sa îl chemi pe Domnul Iisus Hristos. Ffvs

FTC Takes Legal Action Against Microsoft to Cease Activision Blizzard Acquisition

A New Center of Excellence Laboratory Launched by University of the Visayas and ALTAIR